Raspisana dva nova Erasmusova natječaja

Piše
Iva Bucić

Jul 20, 2016

Šibenski i splitski studenti na raspolaganju imaju dva nova Erasmusova natječaja koja ih vode na stručnu praksu ili pak na razmjenu.

Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa otvoren je za za sve redovite i izvanredne studente Veleučilišta u Šibeniku, pod uvjetom da su upisani u najmanje drugu godinu preddiplomskog studija u trenutku odlaska na mobilnost. Najkraće trajanje studentske mobilnosti je 3 mjeseca, a najduže 12 mjeseci, a razmjenu treba odraditi u razdoblju od 1. lipnja ove godine do 30. rujna 2017. Tekst natječaja pročitajte ovdje.

Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu stručne prakse, otvoren za sve studente Sveučilišta u Splitu koji su u trenutku odlaska na mobilnost upisani u najmanje prvu godinu preddiplomskog studija.

Najkraće trajanje mobilnosti u sklopu ovog natječaja je 2 mjeseca, a najduže 12 mjeseci. Na raspolaganju imate zemlje Europske unije, te Island, Lihtenštajn, Norvešku, Makedoniju i Tursku, a otputovati možete na razdoblje od minimalno dva do maksimalno 12 mjeseci. Ovisno o zemlji koju odaberete, mjesečno će vam biti osigurano 460, 410, odnosno 360 eura. Natječaj potražite na ovoj adresi. U oba su slučaja prijave otvorene do isteka sredstava, pa stoga požurite s prijavama.

Komentari