Stipendija u Hong Kongu za istraživanje na temu dizajna

Piše
Lorena Sikavica

Jun 30, 2017

Program M + / Design Trust Research Fellowship poziva vas na sudjelovanje u istraživačkom projektu u kojemu bi provodili nezavisno istraživanje o pitanjima koja se odnose na dizajn i arhitekturu na području Delta Greater Pearl River, te između regije i drugih dijelova svijeta, po mogućnosti na puno radno vrijeme.

Sudionik se potiče da se uključi u intelektualne razmjene s osobljem muzeja i sudjeluje u njegovim programima. Muzej traži interdisciplinarni pristup koji izaziva i poštuje postojeće granice dok stvara mjesto susreta za mnoštvo perspektiva, pripovijesti i publike.

Stipendija uključuje: 40.000 HKD (oko 5.150 USD) mjesečno za tri do šest mjeseci kako bi se pokrili troškovi istraživanja i troškovi života.

Kriteriji: Prijave su dobrodošle od pojedinaca svih nacionalnosti čija su područja istraživanja u dizajnu, arhitekturi ili srodnom području. Međutim, pružanje zajednice u konačnici će ovisiti o rezultatu sposobnosti kolege da dobije vizu za Hong Kong.
Potreban postdiplomski studij odgovarajuće discipline ili dodiplomski studij s minimalno tri godine relevantnog stručnog rada ili akademskog iskustva u istraživanju.
Također, potrebna je stručnost u govornom i pisanom engleskom jeziku.

Rok za prijavu: 24. srpnja

Otvoren za: pojedince svih nacionalnosti čija su područja istraživanja u dizajnu, arhitekturi ili srodnom području

Za više informacija posjetite stranicu.

Izvor: stipendije.info

Komentari