Medvedgradske glazbene večeri 2017

Piše
Lorena Sikavica

Jul 03, 2017

Novi izvođači, stara utvrda, uvijek odlična svirka – dobrodošli na nove Medvedgradske glazbene večeri koje će se održati od 12. do 14. srpnja.

Program

Srijeda, 12. srpanj
THE BAMBI MOLESTERS u 21 sat
Akustika na vrhu kule: Nellcote u 20 sati – cijena 65/85 kuna

Četvrtak, 13. srpanj
AMIRA MEDUNJANIN u 21 sat
Akustika na vrhu kule: Mnogi Drugi u 20 sati – cijena 125/145 kuna

Petak, 14. srpanj
KRIES u 21 sat
Akustika na vrhu kule: Ogenj u 20 sati – cijena 65/85 kuna

INFORMACIJE O ULAZNICAMA:
U pretprodaji je dostupno 230 pojedinačnih ulaznica, koje se mogu nabaviti putem web stranice www.ulaznice.hr i na prodajnim mjestima istog sustava: Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records i Croatia Records. Program Akustika na vrhu kule ne plaća se posebno i njemu će moći nazočiti trideset dovoljno brzih kupaca koji pri kupnji pojedinačnih ulaznica izaberu dodatni spomenuti program.

Za koncert Amire Medunjanin 13. srpnja na Medvedgradu trenutno nema više ulaznica u prodaji! Ipak, ne gubite nadu svi koji niste kupili ulaznice za Amiru na vrijeme. Nekoliko dana prije koncerta, čim se potvrdi vedro nebo iznad Medvedgrada pustit će se dodatna mjesta u prodaju, ali nemojte dopustiti da vam se ista neizvjesnost dogodi s koncertima 12. srpnja The Bambi Molesters i 14. srpnja Kries jer ulaznice za njihovu svirku još su u prodaji putem sustava ulaznice.hr.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta program se seli u zamjenski prostor- kino Kinoteka u Kordunskoj ulici br. 1.

Više na facebook eventu

Komentari