Zaigraj na košarkaškom turniru u Kaštel Lukšiću

Piše
Ana Leko

Jul 26, 2016

Savjet mladih Grada Kaštela organizira 5. Turnir u uličnoj košarci koji će se održati u Kaštel Lukšiću, a na koji se mogu prijaviti svi željni igre, dobre zabave i ljubitelji ulične košarke.

Savjet mladih Grada Kaštela poziva sve zainteresirane da se prijave na sudjelovanje na Turnir u uličnoj košarci povodom Međunarodnog dana mladih. 

Turnir u uličnoj košarci obilježava se 5. godinu zaredom, a ove će se godine održati 31. srpnja s početkom u 18 sati na betonskom igralištu pokraj crkve u Kaštel Lukšiću. Sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti do 30. srpnja.

Turnir se igra po sistemu 3 na 3, a svaka momčad ima pravo na jednu zamjenu. Prijava na turnir je besplatna, najbolje ekipe i pojedince očekuju pehari, medalje i nagrade, a poseban nagradni i zabavni program te besplatna lutrija predviđen je i za gledatelje. Također će biti održano natjecanje u tricama.

Zainteresirane ekipe mogu se prijaviti na smlkastela@gmail.com, ili na broj mobitela 092/133 88 34 ili u inboks Savjeta na Facebooku, a u prijavi je potrebno navesti ime ekipe i kontakt broj.

Vše informacija potražite na Facebooku.

Komentari