Veliki uspjeh akcije Nepotrebno je nekome potrebno

Piše
Ana Leko

Apr 11, 2016

Više od šesto igračaka, slikovnica, knjiga, autića, lego kockica i još mnogo mnogo lijepih stvari donirano je djeci u sklopu eSTUDENTove akcije Nepotrebno je nekome potrebno.

Studenti su još jednom pokazali kako imaju veliko srce i osjećaj za potrebe bližnjih tako da se ova impresivna brojka od 600 igračaka skupila u svega dva tjedna prikupljanja na 3 lokacije na sveučilištu – Ekonomskom i Učiteljskom fakultetu te Hrvatskim studijima.

Ovoj hvalevrijednoj akciji odlučile su se pridružiti i Zagrebačka banka na čak 4 lokacije i INA, a sve zajedno rezultiralo je čak i prevelikim brojem igračaka za samo jednu ustanovu! Iz tog razloga, osim domu za djecu i odrasle žrtve nasilja u obitelji Duga, akciji je priključen i dom Ženska pomoć Sada koji u sklopu djelovanja ima prihvatni centar, sklonište za žrtve nasilja.

Male ručice za koje su ove igračke namijenjene bit će izuzetno vesele i sretne kao i sva djeca, jer djetinjstvo traži svoje tako da smo strašno zahvalni što se ova udruga na ovaj krasan način odlučila pomoći, rekla je Željka Barić, ravnateljica doma Duga Zagreb.

Upravo te vesele ručice svima nama trebaju biti najveća zahvala i radost, ali ipak još jednom od sveg srca hvala svim studentima koji su se odazvali ovoj akciji kao i Zagrebačkoj banci i INA-i na odličnom odazivu!

Nema ljepše stvari od osmijeha jednog djeteta, mi smo ih ove godine uspjeli izmamiti najmanje 600, a vjerujemo da ćemo iduće godine ostvariti još i više, poručuje zadovoljna ekipa iz eSTUDENT-a.

Izvor: eSTUDENT

DON’T KEEP CALM x-ica.com B-day Party

Komentari