Završnica Elektroboja

Piše
Mateo Galić

Jun 05, 2019

U petak 7. lipnja 2019. održati će se velika završnica studentskog natjecanja Elektroboj u HUB385 u 17 sati.

Na završnici će predsjednik eSTUDENTa održati kratki govor nakon kojeg će se predstaviti timovi koji su sudjelovali u natjecanju. Nakon što finalisti prezentiraju svoja rješenja i uređaje, stručni žiri će odlučiti tko je pobjednik ovogodišnjeg Elektroboja.

Ovo natjecanje pruža mogućnost postizanja odličnih rezultata i osvajanja brojnih nagrada (1. mjesto – 10 000 kn, 2. mjesto – 7000 kn i 3. mjesto – 5000 kn te 1000 kn za najbolju prezentaciju).

Osim novčanih nagrada, pobjednici natjecanja će dobiti priliku predstaviti se na 100toj godišnjici Nikole Tesle u Memorijalnom centru Nikola Tesla u Smiljanu u srpnju. Nakon podjele nagrada i zahvale svima koji su sudjelovali u natjecanju slijedi zabava i opuštanje u caffe baru Concordia.

Elektroboj je studentsko natjecanje koje je zadnjih nekoliko mjeseci osim samog natjecanja obuhvatilo mnoga zanimljiva predavanja, edukacije i radionice, a sve zahvaljujući organizacijskom timu i ovogodišnjim partnerima Elektroboja: GlobalLogic, HELB, Greyp Bikes, Rimac Automobili, Xylon, LED Elektronika, INETEC te ERICSSON Nikola Tesla.

Komentari