Ukupno 3127 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 313.

Untitled

18
Apr

Story Green dan

Časopis Story već sedmu godinu zaredom organizira Story Green dan u povodu obilježavanja Dana planeta Zemlje i cijelu nakladu tiska na 100% recikliranom papiru. Pridružite se i vi 21. travnja u parku Zrinjevac.

više

Untitled

12
Apr

ZmaJurjevo 2018.

ZmaJurjevo je zabavno obiteljsko događanje kojeg organiziraju udruge Red Čuvara grada Zagreba, Red Srebrnog Zmaja i Hrvatski viteški red templara O.S.M.T.H. i MPR+, a održat će se 21. i 22. u Parku Ribnjak.

više

Untitled

11
Apr

Stand up komičar Russell Peters u Lisinskom

Kanađanin Russell Peters prvi je komičar s vlastitim stand up specijalom na Netflixu (2013. godine za „Notorious“), čime je postavio presedan. Paralelno ostao je vjeran živim nastupima kojima se redovito vraća na rasprodanim turnejama diljem svijeta, počevši od …

više

Untitled

10
Apr

Prljavo Kazalište u Zagrebu

Kultno Prljavo kazalište, u sklopu svoje velike turneje kojom slave 40 uspješnih rockerskih godina, održat će veliki koncert u Zagrebu 31. svibnja, na stadionu NK Zagreb, u Kranjčevićevoj ulici. 

više

Untitled.png11

09
Apr

Massimo na Šalati

Nakon koncertnog proputovanja jadranskom obalom ovog ljeta Massimo se 14. rujna vraća u Zagreb gdje na Šalati priprema spektakl pod otvorenim nebom. 

više

Ukupno 3127 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 313.