Britanska hit senzacija Barns Courtney na INmusicu

Piše
Kristina Jelić

svibnja 31, 2016

Britanski kantautor Barns Courtney novo je ime jedanaestog INmusic festivala koji će se održati od 20. do 22. lipnja na Jarunu.

Britanska hit senzacija Barns Courtney nastupit će na INmusicu #11Barnsov specifičan vokal već je zavladao radio postajama, a svakoj novoj pjesmi koju napiše kao da je suđeno da postane hit, te će savršeno upotpuniti nadolazeće izdanje INmusic festivala. On uspješno miješa američki blues-rock, hip hop i grunge te naravno britanski melodični indie.

Trenutno najveći hit mladog Barnsa, Fire, pojavio se u filmu Burnt s Bradleyjem Cooperom, a kritika je složna kada tvrdi da Barns raspolaže s jednim od ponajboljih vokala današnjice, stoga ni ne čudi veliki uspjeh koji je postigao. Senzibilan i nježan, a istovremeno sklon mračnijem zvuku, Barns je često uspoređivan s Edom Sheeranom, koji mu je ujedno bio i školski kolega, te ranim Mumford & Sonsima.

Za još jedno sjajno izdanje INmusic festivala pobrinut će se Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, Pennywise, The Coral, Yeasayer, Barns Courtney, Kawasaki 3p, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Orkesta Mendoza, Monoswezi, Shearwater, My Baby, FùGù Mango, The Bambi Molesters, Gustafi, Gretta, Chui, Žen i mnogi drugi.

Ulaznice su dostupne putem službenog festivalskog web shopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne ulaznice iznosi 349 kuna (+ transakcijski troškovi), cijena dnevne ulaznice iznosi 300 kuna (+ transakcijski troškovi) dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ transakcijski troškovi). Kamperske ulaznice, kao i jednodnevne ulaznice za festival, dostupne su isključivo putem službenog INmusic web shopa.

Komentari