Britanski punk-rock duo Slaves na INmusic festivalu #12

Piše
Kristina Jelić

Feb 21, 2017

Energični, neukrotivi i beskompromisni britanski punk-rock duo Slaves nastupiti će na OTP World Stageu INmusic festivala #12! koji će se održati od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Mladi britanski punk-rock sastav Slaves, čiju glazbu često opisuju kao britanski punk s grubim blues/garažnim rifovima, osnovali su 2013. gitarist Laurie Vincent i bubnjar Isaac Holman. Njihov grub i žestok zvuk inspiriran je bendovima poput Joy Division, Crass i Refused.

Slavesi i njihova nezaustavljiva energija hrvatskoj publici će se predstaviti na dvanaestom izdanju INmusic festivala, gdje se pridružuju najatraktivnijem festivalskom lineupu u regiji i spektakularnim izvođačima Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michaelu Kiwanuki i mnogim drugima.

Ulaznice

Festivalske ulaznice dostupne su po cijeni od 399 kuna do 17. ožujka u svim poslovnicama OTP banke, Dirty Old Shopu u Zagrebu i putem službenog festivalskog webshopa. Sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 200 kuna dostupne su putem službenog festivalskog webshopa.

Komentari