Prijavi se s bendom i zasviraj na INmusicu

Piše
Kristina Jelić

Feb 16, 2017

Imaš bend i želiš svirati na INmusicu? Prijavi se na peto izdanje Zasviraj sa Žujom i završi na glavnoj pozornici, a onda te čeka turneja hrvatskim gradovima. 

I ove godine INmusic festival u suradnji s Ožujskim pivom organizira natječaj Zasviraj sa Žujom čiji će  pobjednik dobiti jedinstvenu priliku zasvirati na glavnoj pozornici najvećega hrvatskog open-air festivala. Pobjednik natječaja naći će se u društvu velikih svjetskih glazbenih imena poput Kings of Leon, Arcade Fire, Kasabian, Alt-J, Michaela Kiwanuke.

Prijave za natječaj Zasviraj sa Žujom zaprimaju se ovdje, do 15. ožujka u ponoć. Uvjeti natječaja dostupni su na službenoj stranici INmusic festivala, a glasovanje za odabir finalista natječaja održat će se u tri kruga na Facebook profilu Ožujskog piva gdje će svi zainteresirani moći poslušati prijavljene izvođače i glasovanjem podržati svoje favorite. Tri benda s najviše glasova iz svakog kruga glasovanja te dva benda po odabiru organizatora zasvirat će na finalnoj večeri natječaja pred akreditiranim predstavnicima medija i svojim fanovima.

Ulaznice za dvanaesto izdanje omiljenog hrvatskog festivala koji će ove godine ugostiti Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Public Service Broadcasting, i mnoge druge, su dostupne putem službenog festivalskog webshopa, mogu se uplatiti u svim poslovnicama OTP banke Hrvatska i u  Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 399 kuna (+ troškovi transakcije za kupnju putem festivalskog webshopa) dok cijena za sedmodnevni festivalski kamp iznosi 200 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupna je samo putem službenog INmusicovog webshopa. INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Detaljnije informacije potražite na Facebooku.

Komentari