Coldplay tribute u Boogaloou

Piše
Lorena Sikavica

Mar 13, 2018

U zagrebački klub Boogaloo u subotu, 17. ožujka stiže ponajbolji svjetski Coldplay tribute bend – LIVEPLAY!

Osim gotovo autentičnog Coldplay zvuka, ovi Talijani puno ulažu u svoj show u svakom smislu, od svjetlosnih efekata preko vizuala do ponašanja na pozornici koje uveliko podsjeća na nastup njihovih uzora.

Liveplay

Liveplay je nastao 2013. godine u talijanskom gradiću Civeu, nedaleko od Venecije kada su se četvorica zaljubljenika u Coldplay odlučila napraviti ovaj tribute projekt kako bi svirali pjesme za njih „najboljeg benda na svijetu“. Godinu dana su pripremali show koji će biti dostojan zvati se Coldplay tributeom te su 2014. imali prvi nastup. Vrlo su brzo stekli veliki broj poklonika, ne samo u Italiji nego i širom Europe. Za sebe kažu da ne žele biti „obični tribute bend“, nego da žele ponuditi show koji će uključivati zvukove, vizuale i emocije i tako impresionirati publiku svih uzrasta, a to će vjerujemo napraviti i ovom prilikom.

Sve u svemu, očekuje vas vrhunski show u Boogaloou koji nijedan ljubitelj Coldplaya naprosto ne smije propustiti.

Ulaznice

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna dostupne su Dirty Old Shopu, Boogaloou ili preko sustava Entrio. Na dan će ako ih ostane koštati 55 kuna.

Dijelimo dvije ulaznice za koncert u Boogaloou 17. ožujka. Javite se na e-mail: info@x-ica.com. Pobjednike ćemo javiti do petka, 16. ožujka u 13 sati.

Komentari