Dobitnici nagrada x-icinog Velikog božićnog kviza

Piše
Ana Leko

Jan 05, 2017

Nakon što smo uspješno odradili sve blagdane u kojima smo sigurno svi uživali, vrijeme je da objavimo rezultate našeg Velikog božićnog kviza koji vam se očito dopao s obzirom na količinu mailova koje smo svakodnevno dobivali.

Kao što znate, x-icin Veliki božićni kviz održao se od 10. do 23. prosinca, a svakoga smo dana na portalu i Facebook stranici objavili po dva pitanja o našim partnerima. Dvoje sretnika taj je dan dobilo vrijedne nagrade. U kvizu je sudjelovalo čak 16 partnera i to Hama centarUBERGDK GavellaWeb shop Dolina konopljeLivision optika, Buzz bar, PC PROFlixBusŠkola stranih jezika BerlitzFrizerski salon Vando,Teretana Invictus Fitness, Spin City, Croatia Bus, Borovo, Daruvarska pivovara i Kino Europa.

Žao nam je da nismo svima vama koji ste se toliko trudili uspjeli podijeliti nagrade, ali vjerujemo da ćete imati više sreće u nekom našem sljedećem nagradnom kvizu. A imamo ih u planu 🙂

Dobitnici nagrada

Nagrade Croatia Busa, odnosno po jednu povratnu kartu za putovanja unutar Hrvatske osvojili su Lea Ledinščak, Marko Valjak, Julija Šunjić, Antonija Šunjić i Vedran Turković.

Među brojnim odgovorima koji su stizali za nagrade Hama Centra najbrže i točne odgovori imali su Mario Pipunić i Marko Valjak, dok je nagradu PC PRO dućana osvojio Dino Stošić.

Kulturno uzdizanje u GDK Gavella osvojila je Helena Selić, a dvije ulaznice za kino Europa dobila je Petra Lauš.

FlixBusom će putovati Mate Pipunić i Iva Zidar, a besplatnu vožnju Uberom iskoristi će Julija Šunjić.

Vrijedan poklon paket Doline konoplje osvojila je Tamara Levi, a u svojim novim gumenim Startasicama koje poklanja Borovo šetat će se Iva Zidar.

Bistriji pogled na svijet uz dioptrijske naočale Livision optike imat će Renata Brodanović, a svoj će pogled rundom u Buzz baru zamutiti Kristijan Soldo. 

Backo Mini Express na putovanje vlakom po najvećoj željezničkoj maketi u ovom dijelu Europe povest će Deana Posaveca, dok će božićne kolačiće u teretani Invictus Fitness topiti Gordana Kmezić, a Vedrana Smolović će se opuštati uz masažu u salonu Vando. 

Filip Lagator osvojio je nagradu Daruvarske Pivovare, a jednomjesečna licenca online tečaj Berlitz škole stranih jezika pripala je Ivi Zidar.

Čestitamo svim dobitnicima, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju i želimo puno sreće u nadolazećim nagradnim kvizovima! 🙂

Komentari