Dođi na turnir Kopačka solidarnosti

Piše
Ana Leko

Apr 12, 2016

Već šesti put održat će se Kopačka solidarnosti – tradicionalni turnir u futsalu. Loptu neće naganjati Ronaldo, Neymar, Xavi, Modrić ili Mandžukić, ali je napetost zagarantirana.

Velikih srca i podmazanih grla sportski nabrijana ekipa izletit će na teren kako bi prikupila sredstva za donaciju Centru za odgoj i obrazovanje Goljak. Na terenu će svoje snage odmjeriti najhrabriji zaposlenici Adacte, Zagrebačke banke, Infinuma, Zagrebačke pivovare, In2, PwC-a, INA-e, Financijskog kluba  i eSTUDENTa, koji su ujedno i organizatori ovog humanitarnog događaja.

Kopačka solidarnosti već se godinama održava s jednim ciljem, a to je povezati studente i poduzeća kako bi na zabavan i rekreativan način prikupili novčana sredstva te ih donirali onima kojima su zaista potrebna.

Ove godine, humanitarni turnir održat će se 16. i 17. travnja u Boćarskom domu s početkom u 9 sati u subotu, dok su polufinale i finalne utakmice zakazane za nedjelju.

Osim tekme, u predvorju Boćarskog doma moći će se razgledati izložbu likovnih radova centra Goljak, a njihovom kupnjom moći ćete pridonijeti projektu.

Više informacija potražite na Facebooku.

DON’T KEEP CALM x-ica.com B-day Party

Komentari