Eurosender prijatelj studenata

Piše
x-ica tim

Aug 22, 2019

Tvrtka Eurosender, jedna od vodećih europskih rezervacijskih sustava za dostavne usluge različitih pošiljaka, danas je „širom otvorila vrata“ studentima, članovima portala x-ica.com.

Tvrtka Eurosender, jedna je od vodećih europskih rezervacijskih sustava za dostavne usluge različitih pošiljaka.

BANNER Too much luggage

Tvrtka je, nakon osnivanja u svibnju 2014. godine, ostvarila partnerstva s vodećim europskim dostavnim tvrtkama kako bi ostvarila cijene dostave koje su čak 70 posto niže od standardnih dostavnih tarifa.

Počeli su kao kao startup i u samo dvije godine ostvarili nevjerojatan poslovni uspjeh diljem Europske unije.

Nezadovoljni ograničenom i skupom ponudom dostavnih tvrtki u zemljama Europske unije, osnivači tvrtke Eurosender Tim Potočnik i Jan Štefe odlučili su pokrenuti startup s ciljem da industriju dostave učine pristupačnijom i fokusiranom prema kupcima.

OCT_BANNER

Tim Potočnik, direktor tvrtke, te Rok Jarc, menadžer za Hrvatsku, opisuju Eurosender kao online rezervacijski sustav koji ubrzano raste i koji je specijaliziran za dostavu različitih pošiljaka diljem Europske unije kao što su prtljaga, paketi, manje pošiljke, sportska oprema i drugo.

No, bez obzira na ionako niske cijene, Eurosender je odlučio pokazati i svoju socijalnu osjetljivost prema studentskoj populaciji. Od danas je Eurosender partner portala xica.com! Što to znači?

To znači, da od danas, svi registrirani članovi portala x-ica.com mogu slati svoju prtljagu, pošiljke, pakete i drugo uz dodatni popust od 10%.

banner_eurosender_airlines

Ako još niste naš član, potrebno je učlaniti se potpuno besplatno na naš portal, a potom otići na službenu stranicu Eurosendera, ovdje.

Nakon unosa traženih podataka u rubrici „Promo kod“ upišite kod „x-ica“ i automatski ostvarujete popust od 10% na redovnu cijenu.

Ukoliko živite u jednom od studentskih domova, ne brinite, dostavljač će doći na recepciju vašeg doma i preuzeti vašu pošiljku. Sve ostalo prepustite Eurosenderu i ne brinite o sigurnosti i brzoj dostavi vašeg paketa, prtljage, sportske opreme i sl.

TravelLight_Winter_BANNER

Zahvaljujemo se djelatnicima tvrtke Eurosender koji su na ovaj način odlučili dati svoj doprinos očuvanju ionako skromnog studentskog budžeta.

Komentari