Duhovni revolucionar Damian Marley otvorio Outlook

Piše
Kristina Jelić

Sep 02, 2016

Duhovni revolucionar, najmlađi sin legendarnog Boba Marleyja, Damian ‘Jr. Gong’ Marley u pulskoj Areni je u srijedu 31. kolovoza, otvorio rasprodani 9. Outlook festival.

Sedmosatnim koncertom u prepunoj pulskoj Areni je otvoreno 9. izdanje Outlook festivala, najvećeg slavlja bass glazbe i soundsystem kulture u svijetu koji se od četvrtka 1. rujna do nedjelje 4. rujna, nastavlja na tvrđavi Punta Christo. Glavno ime uvodnog koncerta, bio je Damian ‘Jr. Gong’ Marley.  Uz bend od čak desetero glazbenika na pozornici, samoprozvani Duhovni Revolucionar Damian ‘Jr. Gong’ Marley, dobitnik Grammyja za reggae i alternativnu glazbu s posebno hvaljenim izdanjima Welcome to Jamrock i Distant Relatives, u Areni je opravdao svoj izuzetan dar za kombiniranje reggae, dancehall i hip-hop glazbe.

IMG_7288

Posebnosti nastupa svakako je doprinijela činjenica da su na istom mjestu 2013. na otvorenju Outlooka nastupili i pioniri reggae glazbe, The Wailers, prateći bend Boba Marleyja. Damian ‘Jr. Gong’ Marley je otpjevao brojne hitove od Hey girl do Affairs Of The Heart, a publiku je razveselio i s nekoliko pjesama svoga slavnog oca među kojima Could You Be Loved i Get up, stand up. Odličan dvosatni koncert Damian je pred oduševljenom publikom završio svojim najvećim hitovima Road to Zion i Welcome to Jamrock.

Detaljnije na Facebooku.

Komentari