GODIŠNJA ULAZNICA za utakmice KK Cibona za članove x-ice 50 KN

Piše
x-ica tim

Sep 14, 2018

Ukoliko ste zaljubljenik u košarku, a studentski budžet vam nije dopuštao česte dolaske u KC Dražena Petrovića u kojem svoje utakmice igra KK Cibona, od danas postaje prošlost.

Drage studentice i studenti, članovi portala x-ica.com, dragi poslovni partneri x-ice, članovi x-ica Gold kluba, od danas je naša „obitelj“ bogatija za još jednog člana, KK Cibona.

Drage studentice i studenti, članovi portala x-ica.com i x-ica Gold kluba, naša je „obitelj“ od danas, bogatija za još jednog člana, KK Cibonu. U prostorijama našeg najtrofejnijeg košarkaškog kluba svečano je potpisan Ugovor o suradnji između KK Cibone i našega portala x-ica.com. Ugovor su potpisali direktor KK Cibona Domagoj Čavlović i glavna urednica portala x-ica.com Lorena Sikavica.

IMG_3387

Potpisom ovog Ugovora, članovi portala x-ica.com i članovi x-ica Gold kluba dobili su svoje posebno mjesto u Košarkaškom centru Dražen Petrović i posebnu cijenu godišnje ulaznice.

Od danas je naša tribina žuti sektor, a godišnja ulaznica samo za naše članove portala x-ica.com, iznosi 50 KN. Ulaznica vrijedi godinu dana za sve utakmice KK Cibone koje će igrati u ABA ligi, HT premier ligi, te kupu Krešimira Čosića.

1

Godišnje ulaznice se mogu kupiti na blagajni KC Dražen Petrović uz predočenje kartice lojalnosti portala x-ica.com ili x-ica Gold kartice, a prvih pet kupaca dobit će na dar majicu KK Cibona!

IMG_3394

Ukoliko se još niste registrirali na naš portal, pozivamo Vas da to učinite potpuno besplatno, kako biste i Vi mogli koristiti niz pogodnosti jedinog studentskog loyalty programa u Hrvatskoj.

Imaš li svoju x-ica loyalty karticu?

Članovima Uprave KK Cibona ovim putem zahvaljujemo na plemenitoj socijalno društvenoj gesti kojom su pokazali da su istinski prijatelji studenata.

U ime portala x-ica.com i svih naših članova, KK Ciboni želimo puno uspjeha u narednoj košarkaškoj sezoni.

Photo galerija (6 slika)

Komentari