Hrvatski olimpijci otkrivaju tajnu sportskog uspjeha

Piše
Jelena Prpoš

svibnja 12, 2016

Hrvatski olimpijci Snježana Pejčić, Filip Ivić i Andro Bušlje pozivaju studente na Dan otvorenih vrata Kineziološkog fakulteta. Streljašica zavidnog uspjeha, talentirani rukometni vratar i jedan od najuspješnijih hrvatskih vaterpolista koji ovog ljeta putuju na Olimpijske igre u Rio vlastitim primjerom pokazuju kako učenjem i vrijednim radom postići maksimalan sportski uspjeh.

Preporučio bih svima koji vole sport i na bilo koji način se žele njime baviti da upišu ovaj fakultet. Prednosti Kineziološkog fakulteta su brojne, a sa svog gledišta izdvojio bih izuzetnu susretljivost profesora koji uz savjete, usmjeravanje i stručno vodstvo zauzimaju visoko mjesto među zaslužnima za brojne uspjehe svojih studenataotkrio je osvajač zlatne olimpijske medalje i hrvatski vaterpolski repezentativac Andro Bušlje.

Andro Bušlje

Za učenike koji su zainteresirani za upis na Kineziološki fakultet tijekom Dana otvorenih vrata organiziran je obilazak fakulteta u sklopu kojeg će biti demonstrirani potencijalni elementi iz motoričkih znanja s prošlogodišnjeg razredbenog postupka. Razredbeni postupak ili prijemni ispit svake godine se mijenja, odnosno tek na dan samog postupka bit će poznato koja motorička znanja će se ispitivati, tako da budući studenti Kineziološkog fakulteta moraju biti na sve spremni.

Studiranjem na KIF-u stekla sam znanja koja su mi pomogla pri boljem razumijevanju cjelokupnog procesa sportske pripreme te samoj primjeni naučenog u vlastitom sportu. Toplo preporučam svima koji su željni stručnih i znanstvenih spoznaja o sportu i sportskoj aktivnosti, izjavila je streljašica Snježana Pejčić.

RIO DE JANEIRO - APRIL 22: Gold medalist Snjezana PEJCIC of Croatia competes in the 50m Rifle 3 Positions Women Finals at the Olympic Shooting Center during Day 7 of the ISSF World Cup Rifle/Pistol/Shotgun on April 22, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Nicolo Zangirolami)

Prvi prikaz razredbenog postupka za buduće studente održava se u petak, 13. svibnja, a počinje u 9:30 sati i on je namijenjen učenicima koji pohađaju nastavu u popodnevnoj smjeni. Drugi prikaz razredbenog postupka održava se isti dan, a namijenjen je učenicima koji pohađaju nastavu u prijepodnevnoj smjeni i počinje u 14:30.

Na fakultetu sam učio od najboljih profesora i stručnjaka te sam im iznimno zahvalan. Budućim studentima poručujem da ne odustaju od svojih ciljeva, da nam se pridruže na Kineziološkom fakultetu 13. svibnja od 9 sati i saznaju sve prednosti fakulteta koji će im bez sumnje omogućiti uspješnu i blistavu budućnost, zaključio je rukometni reprezentativac Filip Ivić.

FILIP IVIC 1

U sklopu Dana otvorenih vrata, 13. svibnja svoja vrata otvorit će i Laboratorij za motorički razvoj Kineziološkog  fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. U laboratoriju se mogu utvrditi krupna i fina motorička znanja djece te procijeniti motoričke sposobnosti djece.

Komentari