Humanitarna božićna fritulijada

Piše
Dijana Šimunić

Dec 12, 2016

Osim slatkog dijela, ovogodišnja božićna fritulijada ima i humanitarni karakter. Naime, sav prikupljeni prihod bit će doniran Udruzi za sindrom Down-21 u Splitu.

Svi studenti pozvani su na 4. Humanitarnu božićnu fritulijadu koju organiziraju članovi CPSA-e (Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije) u Splitu. Želiš li se zasladiti kojom fritulom ili kolačem te izabrati jedan od raznolike ponude ručno rađenih organskih sapuna koje su i ove godine izradili sami studenti – dođi u novu studentsku menzu Kampus u srijedu, 14. prosinca od 10:00 do 20:00 sati.

Osim slatkog dijela, ovogodišnja Fritulijada ima i humanitarni karakter. Naime, sav prikupljeni prihod bit će doniran Udruzi za sindrom Down-21 u Splitu. Opusti se uz vruće fritule, poznate božićne pjesme i usput pomogni onima kojima je to potrebno. Božić je ipak vrijeme ljubavi i darivanja!

O CPSA-i

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske, CPSA (Croatian Pharmacy and Medical Biochemistry Students’ Association), nezavisna je i neprofitna udruga, osnovana 1994.g. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu u Zagrebu na inicijativu Studentskog vijeća s ciljem unapređenja studentskog života i zbližavanja studenata.

CPSA je jedina udruga u Republici Hrvatskoj koja zastupa studente farmacije i medicinske biokemije. Njezini članovi promiču edukaciju studenata na nacionalnoj i internacionalnoj razini u smislu informiranja i obrazovanja studenata vezano uz samu struku, zdravstvo, aktualnim temama na polju biomedicinskih znanosti te obilježavanja svjetskih dana u zdravstvu.

Komentari