CroHoops okuplja najbolje košarkaške amatere

Piše
Iva Bucić

Dec 21, 2016

Amaterska košarkaška liga CroHoops glavni je zagrebački rasadnik talenata i učinkovitoga sportskoga rada, marljivih sportaša i srčanih boraca pod košem.

I amateri unaprjeđuju sport

Boćarski dom svake nedjelje u jesensko-proljetnom natjecateljskom periodu ugosti najbolje amatere iz Zagreba i Zagrebačke županije i tako poručuje da se sport može razvijati i u čistom amaterizmu.

CroHoops

Naši najbolji igrači, poput MVP-a lige Damira Feliksa Mijića, koji trenutno vrlo uspješno nastupa za sastav KK Hermes Analitica u A1 ligi, Nenada Milkovića, Domagoja Matića i Hrvoja Božića postali su ne samo prepoznatljivi trademark dinamike i atraktivnosti CroHoops lige, već i mjerilo košarkaških vrijednosti kako u domaćim amaterskim, tako i u profesionalnim ligama, ističe Pere Markić, direktor tvrtke Sportmixta, u čijem je vlasništvu ova košarkaška liga.

U dosadašnjih šest sezona na parket je izašlo više od 30 sastava, koji ukupno broje više od 600 igrača.

CroHoops igrače stavlja na prvo mjesto

Liga se nastoji što više proširiti, pa tako sa Zagrepčanima već haklaju Bjelovarci i Zadrani, a dugoročni je cilj da CroHoops postane nacionalni amaterski košarkaški projekt.

Prije svega, primarna nam je misija učiniti sve kako bi se igrači u našem sustavu natjecanja osjećali prihvaćeno i cijenjeno. Moto Players first najbolje opisuje našu misiju, naglašava Marjan Crnogaj, voditelj lige.

crohoops

Sezona 2016./’17. u punom je jeku, a svake nedjeljom vas u Boćarskom se domu čeka 10 sati čistog košarkaškog užitka u srazu 12 ekipa koje se trenutačno bore za ulazak u finale.

Utakmice traju 48 minuta čiste igre, a diskvalificirajuća je 6. osobna pogreška, kao u NBA ligi, objašnjava Crnogaj.

crohoops

Svi su sastavi i igrači detaljno prezentirani na web stranici lige, na kojoj vas svaki dan čekaju novosti, kao i statistički pokazatelji te video materijali svih domaćih liga. CroHoops, osim na webu, možete pratiti i na Facebooku.

Komentari