Zagreb brani titulu najbolje europske božićne destinacije

Piše
Ana Leko

Dec 02, 2016

I za ovogodišnji se advent Zagreb posebno pripremio jer brani naslov najbolje europske božićne destinacije u natjecanju portala European Best Destinations, a ono je otvoreno od 2. do 12. prosinca.

Započeo je Advent u Zagrebu, s puno više novih programa nego ikad prije i još više razloga da dođete i uvjerite se zašto je glavni grad Hrvatske najbolja europska božićna destinacija u 2016. godini. A Zagreb se ove godine za advent posebno pripremio jer zna da naslov europskog prvaka iziskuje samo vrijedne programe i sadržaje, zbog kojih u glavni grad Hrvatske i dolazi sve više turista upravo u ovo doba godine.

U vrijeme došašća Zagreb nudi poseban ugođaj koji se jednostavno mora doživjeti, a dobra zabava očekuje vas doslovno na svakom koraku. Tih dana na mnogim se trgovima i ulicama pjeva, pleše, zabavlja s obitelji ili prijateljima, uživa u tradicionalnim delicijama na otvorenome ili tematski osmišljenim programima vraća u prošlost…

Tim opisom uz pozivnicu da dođete i upoznate idiličnu stranu grada portal Europen Best Destinations navodi adute Zagreba otvarajući natjecanje za izbor najboljih odredišta u Europi tijekom božićnih blagdana 2017. godine.

U tom natjecanju Zagreb sada brani naslov europskog prvaka, za koji se ozbiljno pripremio ništa ne prepuštajući slučaju, jer su najviše ocjene putnika i najbolja preporuka za destinaciju. Natjecanje se provodi glasovanjem na portalu European Best Destinations, a u izboru najboljih između pedesetak destinacija i vaš glas može biti presudan. Glasovanje je otvoreno od 2. do 12. prosinca, a glasati možete online.

Što je Zagreb ove godine za advent pripremio s detaljnim opisom svih programa i pozivnicom da dođete i budete sudionik najljepše zimske bajke možete pogledati na internetskoj stranici Adventa.

Izvor: Info Zagreb

Ovogodišnji Advent u Zagrebu još raskošniji

Komentari