Još stigneš upasti na Studentski dan sporta i aktivizma

Piše
Iva Bucić

Dec 13, 2016

Sve je bliže Studentski dan sporta i aktivizma, koji će ove godine u Splitu po osmi put okupiti studente košarkaše, nogometaše, ali i ljubitelje manje tradicionalnih sportova, kao što je potezanje užeta.

Studenti će se na Kampusu natjecati u subotu i nedjelju, 16. i 17. prosinca od 10 sati, a zainteresirani se trebaju što prije javiti na adresu stdansporta@gmail.com. Prijavu s imenom i prezimenom, imenom ekipe, sportom u kojem se želite natjecati te kontakt trebate poslati najkasnije do sutra, 14. prosinca.

Na raspolaganju u sportsko natjecateljsko dijelu stoje vam:
– ulična košarka (street ball) – 3 igrača + 1 zamjena
– ulični nogomet (street soccer) – 4 igrača + 2 zamjene
– graničari – 5 igrača
Pojedinačni turnir:
– stolni tenis – 1 igrač
– skakanje u vrećama
– turnir – FIFA ( playstation )

Zabavno-natjecateljski dio uključuje ekipe od pet članova, a sprema se natjecanje u potezanju  konopa te kviz znanja. Osim toga, na Kampusu ćete ovaj vikend moći saznati sve što vas zanima o studentskim udrugama. Studentski dan sporta i aktivizma i ove godine organiziraju Splitski sveučilišni sportski savez, Studentski zbor Sveučilišta u Splitu i Studentski centar Split, zajedno s Hrvatskim akademskim sportskim savezom. Cilj im je na ovaj način promovirati studentski sport i aktivizam na fakultetima.

Više informacija potražite ovdje, a u nastavku pročitajte kako je bilo lani na Studentskom danu sporta i aktivizma.

Održan Studentski dan sporta i aktivizma u Splitu

Komentari