Humanitarni koncert za Indigo njuške

Piše
Dijana Šimunić

Dec 30, 2016

Svi koji žele pomoći Indigo njuškama pozvani su na humanitarni koncert u Vintage Industrial bar. Sva prikupljena sredstva idu za pokrivanje troškova hrane, smještaja te veterinarskih troškova.

Odlična vijest za sve ljubitelje najboljih čovjekovih prijatelja. 5. siječnja 2017. godine u Vintage Industrial Baru održat će se humanitarni koncert za Indigo njuške. Organizatorica i glavna pokretačica ove hvalevrijedne humanitarne akcije je jedna od najpoznatijih hrvatskih vokalistica Zdenka Kovačiček.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo trenutno skrbi za preko 80 pasa, od kojih se dio nalazi na privremenom smještaju u Rakitju, dio na plaćenom smještaju u hotelu za pse, a dio kod teta čuvalica. Sva sredstva volonteri udruge dobivaju od dobrih ljudi koji su spremni pomoći napuštenim psima, psima koji nisu imali sreće da žive u toplom i sretnom domu.

Upravo se ovom humanitarnom akcijom nastoji prikupiti što više donacija. Naime, sva prikupljena sredstva idu za pokrivanje troškova hrane, smještaja te skupih veterinarskih troškova. Na koncertu će nastupiti Zdenka Kovačiček, DemeNtronomes, 4head te Flashback, a koncert će započeti Carla Belovari koja je i sama udomila psa iz Indiga.

Informacije o tome kako i sami možete pomoći potražite na linku.

Komentari