Prijavi se na Istrian Wine Run

Piše
Lorena Sikavica

Aug 05, 2016

Dragi trkači, zabilježite datum jer Umag 4. rujna opet postaje regionalno središte trkača, vinskih entuzijasta i svih ostalih željnih vrhunske zabave.

Treće izdanje najzabavnije trkačke utrke u Hrvatskoj Istrian Wine Run okupit će više od 1500 trkača koje očekuju uzbudljive staze kroz nezaboravne istarske krajolike, velik broj raznovrsnih sorti cijenjenih vina, a sve popraćeno bogatim zabavnim programom.

Istrian Wine Run je utrka namijenjena profesionalnim atletičarima ali i rekreativcima koji se po prvi puta žele okušati u nečemu sličnom. Utrka stavlja poseban naglasak na dobar provod i zabavu natjecatelja te prezentaciju istarske eno-gastro ponude.

Natjecatelji na stazi obilaze vinske podrume te vinske i opskrbne stanice na kojima im se pruža mogućnost degustacije vina brojnih istarskih vinara. Na startu i cilju te na određenim mjestima uz stazu, trkače će pratiti i animirati razni muzički zabavljači.

Jedna od specifičnosti ove utrke jest i mogućnost maskiranja tako da ovom prilikom pozivamo sve natjecatelje da daju svoj doprinos i odaberu maštovite i originalne maske kojima će podići atmosferu cijele manifestacije. Nakon utrke najbolja maska biti će posebno nagrađena.

Važno je naglasiti da će pobjednici utrke u muškoj i ženskoj konkurenciji maratonske kategorije dobiti količinu vina u protuteži vlastite težine.

Svoje sudjelovanje na sportskoj eno avanturi godine prijavite do 14. kolovoza, a prijave i sve dodatne informacije možete pronaći na službenim web stranicama.

Komentari