Izašao konačni trailer za novi X-Men: Apocalypse

Piše
Dijana Šimunić

Apr 28, 2016

Fanovi X-Mena napokon su došli na svoje! Izašao je konačni trailer za novi X-Men: Apocalypse koji bi se u kinima trebao početi prikazivati već 27. svibnja.

Ovo je deveti po redu Marvelov film, ujedno i nastavak filma X-Men: Dani buduće prošlosti iz 2014. godine. Posljednji nastavak X-Mena postigao je rekordnu gledanost te je također bio nominiran za nagradu Oscar u kategoriji najboljih vizualnih efekata.

Redatelj Bryan Singe u nastavku popularnog X-Mena predstavlja novog glavnog naslovnog negativca Apocalypsea kojeg tumači Oscar Isaac. Naime, film govori o buđenju Apocalypsea i formiranju tima mutanata, uključujući i Magneta, kojeg tumači publici već znani glumac Michael Fassbender. Kako ne bi zavladali Zemljom, suprostavljaju im se Raven (Jennifer Lawrence) i Profesor X (James McAvoy), uz pomoć skupine mladih X-Mena.

Dosad je trailer pogledalo više od 17 milijuna ljudi što samo dokazuje zainteresiranost publike za završni dio svjetski uspješne trilogije započete filmom X-Men – Prva generacija iz 2011.

Izvor i naslovna fotografija: Youtube

Komentari