Snowhakl – humanitarna sportska inicijativa

Piše
Ana Leko

Jan 11, 2017

Već četvrtu godinu košarkaši dobrog srca igraju za siromašne građane Zagreba. Ovogodišnji Snowhakl okupit će najbolje košarkaše koji će se boriti za zagrebačke obitelji kojima je pomoć najpotrebnija.

Snowhakl – košarkaški humanitarni turnir 3 na 3, u kojemu snage odmjeravaju ponajbolji sportaši Zagreba i okolice, ove će se godine održati po četvrti puta u Boćarskom domu. Riječ je o turniru koji svake godine u vrijeme blagdana okupi 15-tak najboljih košarkaških ekipa koje se bore za naslov najboljega u Snowhaklu, a cjelokupni iznos uplaćenih kotizacija daruje se siromašnim zagrebačkim obiteljima.

Ovaj Tradicionalni humanitarni turnir održat će se u subotu, 14. siječnja, od 11 sati u Boćarskom domu, na Prisavlju u Zagrebu.

Već četiri godine ovaj turnir dokazuje kako košarka može nositi humanitarnu notu, a sport biti jedan od načina pomoći potrebitima.

Svake godine ovaj turnir, kroz darovanje prikupljenih kotizacija, olakšava egzistenciju dijelu zagrebačkih obitelji, a u tom plemenitom duhu nastavljamo i u 2017. godini. Snowhakl kroz sportsko košarkaško druženje želi podsjetiti sve nas da humanitarni karakter ne smije biti zaboravljen niti u jednom trenutku  u kojem djelujemo kroz društvene aktivnosti  – ističe Pere Markić, inicijator Snowhakl humanitarnog turnira.

Tekst i fotografije: PR

Komentari