Koji su plusevi i minusi studentske razmjene?

Piše
Iva Bucić

Jan 12, 2017

Ako želite progovoriti o prednostima i izazovima studentske razmjene odazovite se na natječaj za izradu digitalnih sadržaja o mobilnosti mladih, a sprema se i radionica u slučaju da vam produkcija nije jača strana.

Ideje, prijedlozi i iskustva bivših Erasmusovca u dobi od 18 do 35 godina skupljaju se u obliku videa, fotografije, infografike i sličnih digitalnih sadržaja, a koristit će se unaprjeđivanje europske politike mobilnosti mladih. Natječaj je otvoren do veljače, a pobjednik će besplatno otputovati u Bruxelles. Više informacija i prijavni obrazac potražite ovdje.

Za one koji žele unaprijediti vještine video produkcije i produkcije digitalnih sadržaja, u Zagrebu se 19. siječnja sprema radionica, koja će osim snimanja i produkcije obuhvatiti i šire teme građanske participacije, digitalne participacije i pilotiranje online modula o građanskoj participaciji. Prijave za sudjelovanje na radionici zaprimaju se na mailu martina@gong.hr. Do 17. siječnja na tu adresu trebate poslati ispunjenu prijavnicu koju možete pronaći na ovoj adresi.

Natječaj i radionica dio su projekta o digitalnoj demokraciji, koji provodi GONG u suradnji s organizacijom European Citizen Action Service (ECAS) iz Belgije te drugim partnerima iz Belgije, Bugarske, Mađarske, Velike Britanije i Islanda, a projekt uključuje još i istraživanje te izradu platforme i digitalnih sadržaja za praćenje i poticanje rasprave o budućnosti studentske mobilnosti i Erasmus + programa.

Komentari