Otkrij što te čeka u novoj godini – vlastitom intuicijom!

Piše
Branka Kovač

Jan 09, 2017

Uštedite 20 kuna koje biste dali ćeš-da-ti-gatam Ciganki na cesti i saznajte što vas sve čeka u novoj godini! Kako? Koristite se vlastitom intuicijom!

Ako vas proganja znatiželja i želite malo zaviriti u budućnost, nema problema. Aktivirajte treće oko, otvorite krunsku čakru i napravite slijedeće:

Ljubav

Dečki, kad prvi puta u novoj godini odete platiti neki račun u banci, pošti ili FINI, nasumce odaberite šalterušu i recite Ćao mala! Kako si? Iz pogleda šalteruše iščitajte tijek svog ljubavnog života u 2017. godini. Zabilježite svaki njen dodatni komentar. To vam može pomoći u razumijevanju vaših eventualnih ljubavnih uspjeha ili neuspjeha.

Djevojke, prisjetite se priprema za novogodišnji izlazak. Koliko ste odjevnih kombinacija isprobale? Toliko vas ljubavnih afera očekuje. Preispitajte svoje osjećaje prema svakoj od kombinacija, način na koji ste odabrale dobitnu, koliko ste se ugodno osjećale u njoj tijekom proslave i je li vam zaista dobro stajala ili je samo nešto što je bilo u trendu? Je li neka druga od isprobanih kombinacija bila prikladnija vašem karakteru i emotivnom stanju? Zašto ste odbacili tu kombinaciju? Analizirajte odgovore i dobijte uvid u budućnost vašeg ljubavnog života.

Novac

Otiđite u nabavku špecaraja u što veći dućan. Namjestite da račun bude nešto kuna i 99 lipa. Na kasi ustrajte da vam se vrati ostatak od 1 lipe. Po načinu razvitka situacije iščitajte kako će vam novci pritjecati u nadolazećoj godini.

Posao

Pošaljite predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović svoj životopis. Kakav ste odgovor dobili? Takva vas budućnost očekuje.

Zdravlje

Da biste procijenili svoje fizičko stanje, otiđite u šetnju kvartom. Šećite dok ne naletite na prvu životinju. Simbolika životinje govori sve. Neke od mogućnosti:

Ptica – Prestanite jesti smeće i bijeli kruh.

Pas – Problemi s urinarnim traktom. Pišate gdje stignete.

Jež – Staložena, lagana i redovita tjelovježba kao što su yoga ili tai chi držat će vas u formi.

Mačka – Dobro ćete se nekome uvaliti na hranu i spavanje. Potpuno ste fit.

Jednorog – Još se niste otrijeznili od novogodišnjeg tuluma. Potražite pomoć.

Komentari