Natječaj za upis studenata na poslijediplomski specijalistički studij Transformatori

Piše
Lorena Sikavica

Jul 03, 2017

Raspisan je natječaj za upis studenata na poslijediplomski specijalistički studij Transformatori. Prijave traju do zaključno 7. srpnja 2017. godine.

Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za upis studenata na Poslijediplomski specijalistički studij TRANSFORMATORI za stjecanje akademskog stupnja sveučilišni specijalist transformatora (univ.spec.transf.).

Na poslijediplomski specijalistički studij mogu se upisati kandidati sa završenim sveučilišnim diplomskim studijem iz elektrotehnike ili strojarstva.

Broj slobodnih mjesta: 20 ukupno.

Studenti poslijediplomskog studija plaćaju školarinu u iznosu od 35.000 kuna, a plaća se u dvije rate od 17.500 kuna pri upisu u prvi i drugi semestar.

Nastava započinje u listopadu 2017. godine.

Prijave se primaju u pisarnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Unska 3, svakog radnog dana u vremenu od 9 do 13 sati, od objave natječaja do zaključno 7. srpnja 2017. godine.
Detaljnije obavijesti o studiju mogu se pogledati na adresi: http://www.fer.unizg.hr/studiji/specijalisticki_studiji/transformatori

ili dobiti na telefon (01) 6129 920 kod gospođe Mirjane Grubiše ili gospođe Smiljanke Turkalj, a prijavni obrazac je na adresi: http://www.fer.unizg.hr/studiji/specijalisticki_studiji/transformatori/obrasci_i_upute.

 

Komentari