Ožujsko nagrađuje vašu kreativnost

Piše
Sponzorirani članak

Mar 15, 2017

Kao i mnogo puta do sada Ožujsko je odlučilo bogato nagraditi kreativnost studenata pa u suradnji s Udrugom eSTUDENT sudjeluje u studentskim projektima CSC i Vizionar.

CSC (Case Study Competition)

Case Study Competition je vodeće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva namijenjeno studentima različitih područja interesa. Studenti dobivaju priliku pokazati svoja znanja, ideje i mogućnosti pred najboljim hrvatskim poduzećima kao potencijalnim budućim poslodavcima i za to bivaju bogato nagrađeni.

Počeo još jedan Case Study Competition na EFZG-u

Praćenje trendova i razumijevanje potrošača jedan je od razloga zbog kojih je Žuja već dugi niz godina najprodavanije i najomiljenije hrvatsko pivo pa su rano prepoznali važnost digitalnog marketinga, pogotovo u komunikaciji s mlađim potrošačima. Svjesni potrebe za pružanjem novih i jedinstvenih iskustava svojim potrošačima, uvijek su u potrazi za svježim i kreativnim sadržajem. Tema ovog poslovnog slučaja je osmišljavanje i kreiranje digitalnih aktivnosti za Ožujsko pivo, a osnovni zadatak je osmisliti i dati prijedloge za novi način web prijave ekipa za Žuja kup i prijedlog aplikacije za Ožujsko Facebook nagradni natječaj.

IMG-20170314-WA0003 (1)

Žuja kup je najveći malonogometni amaterski turnir u Hrvatskoj, koji se održava diljem Hrvatske i donosi mogućnosti osvajanja vrijednih nagrada za natjecatelje. Ekipe koje se prijavljuju, čine to pomoću web prijava. Kako bi se proces prijave učinio što jednostavnijim i manje zamornim, cilj je stvoriti novi i zabavniji način web prijave natjecatelja, a uz dobivanje svih potrebnih informacija za njihovu prijavu.

Ožujsko je sponzor brojnih glazbenih događanja u Hrvatskoj je tvrtka voli razveseliti svoje potrošače nezaboravnim glazbenim iskustvima. Kako bi što više ljudi pružili priliku da uživaju u nekim od koncerata, jedan od načina na koji to rade su nagradni natječaji na Ožujsko Facebooku. Osim mogućnosti osvajanja vrijednih nagrada, cilj je ovih aplikacija i da budu zabavne, jednostavne i privuku što više potrošača.

CSC (Case Study Competetion) nudi mogućnost spajanja studenata koji nemaju tim. Svi zainteresirani koji nemaju tim trebaju se javiti koordinatorima poslovnih slučajeva.

Potrebno je jednim mailom javiti se svim koordinatorima za čije poslovne slučajeve ste zainteresirani do srijede 15. ožujka u 23:59 kako bi se koordinatori mogli javiti svim zainteresiranim natjecateljima s daljnjim uputama. U mailu je potrebno navesti ime i prezime, fakultet, godinu studija, grad studiranja i e-mail adresu.

Više o ovom projektnom zadatku saznajte ovdje.

Vizionar

Vizionar je najveći projekt u Hrvatskoj organiziran kao natječaj za dizajn namijenjen studentskoj populaciji.

Svrha Vizionara je educirati okolinu što je dobar i kvalitetan dizajn te povezati dizajnerski proces i poslovno razmišljanje. Osim toga, svrha projekta je omogućiti mladim profesionalcima da putem natječaja pokažu svoj talent i stečene vještine te ih povezati s potencijalnim poslodavcima. Ciljevi  projekta su povezivanje studenata društvenih i umjetničkih usmjerenja, stvaranje referentnog mjesta za spajanje studenata, mladih profesionalaca i poduzetnika, promicanje dizajna kao elementa uspješnosti i prepoznatljivosti poduzeća, poticanje poduzetničkog duha i proaktivnosti te stvaranje najvećeg studentskog natjecanja iz područja dizajna.

Ne propustite dizajnersko natjecanje Vizionar

Ove godine Žuja sudjeluje u ovom projektu na način da studentima nudi jedan vrlo zanimljiv zadatak – osmisliti vizuale za Ožujsko majice. Potrebno je osmisliti tri različita vizuala. Jedan generički, jedan vezan uz glazbu i jedan vezan uz nogomet. Više o samom zadatku možete pročitati ovdje.

Više o projektu Vizionar i ovogodišnjim zadacima pročitajte ovdje.

Ako smatrate da ste maštoviti i kreativni svakako se što prije uključite u navedene projekte jer su nagrade više nego privlačne. Puno sreće u rješavanju projektnih zadataka želi vam vaša Žuja.

22

Komentari