Nauči nove vještine na radionici Soft Skills Academy!

Piše
Ana Leko

Nov 25, 2016

Studentska udruga EESTEC CC Zagreb, organizira Soft Skills Academy – besplatnu radionicu na kojoj će studenti moći naučiti kvalitetno raditi i surađivati s ljudima, upravljati projektima, usavršiti svoje prezentacijske i komunikacijske vještine i steći korisna iskustva.

Mladi, visokoobrazovani ljudi danas se sve češće susreću s problemom pronalaska posla nakon završenog fakulteta. Iako im obrazovani sustav na fakultetima pruža kvalitetno stručno znanje, osim njega za zaposlenje i uspješnu karijeru potrebno je posjedovati određeni skup vještina koje se ne mogu steći tijekom redovnog obrazovanja na faksu. Ako naučite kvalitetno raditi i surađivati s ljudima, učinkovitije planirati, organizirati i prezentirati projekte, stekli ste vještinu koja vam može biti korisna u svakoj situaciji i daje prednost u odnosu na druge.

Zbog svega navedenog studentska udruga EESTEC CC Zagreb, u suradnji s tvrtkama partnerima iz poslovnog svijeta, predstavlja drugu Soft Skills Academy (SSA) radionicu. Na ovoj besplatnoj trodnevnoj radionici, koja će se održati od 09. do 11. prosinca na Fakultetu ektrotehnike i računarstva (FER), sudjelovat će 60 visoko motiviranih kandidata koji će biti odabrani selekcijskim postupkom na temelju motivacijskog pisma. Sudionici će biti podijeljeni u 3 grupe, od čega će u jednoj grupi biti isključivo studenti FER-a koji, iako imaju odlično tehničko znanje koje usvoje na fakultetu, loše vladaju mekim vještinama.

Radionica se sastoji od niza interaktivnlh treninga koje drže ovlašteni međunarodni EE-STEC treneri s višegodišnjim iskustvom. Riječ je o treninzima Mekih vještina kao što su upravljanje projektima, prezentacijske i komunikacijske vještine, emocionalna inteligencija, govor tijela i rad u timu. Kroz nabrojane treninge, sudionici stječu vještine koje, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva i zato ne propustite priliku prijaviti se.

Prijave su otvorene svim studentima Sveučilišta u Zagrebu do 2. prosinca. Prijave su moguće putem online obrasca. Po završetku SSA svi redovni polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju, kao i CV dodatak s opisima svih odslušanih predavanja koji se može priložiti uz životopis pri prijavi za posao.

Sve detalje možete pronaći na Facebooku i webu Udruge.

Tekst i fotografija: PR udruge EESTEC CC Zagreb

Komentari