Battery Life – aplikacija koju morate imati

Piše
Vedran Mikulić

Jul 16, 2017

Znate li da devet od deset osoba paničari kada im se isprazni baterija na mobitelu? Napokon je stiglo rješenje i ovog problema.

Tvrtka Kaspersky Lab predstavila je novo rješenje za korisnike Android uređaja – aplikaciju Battery Life.

Ova besplatna aplikacija dizajnirana je s ciljem kako bi zaštitila korisnike pametnih telefona od situacija kada je baterija prazna, a telefon je potreban baš u tom trenutku.

Prazna baterija nije samo neugodno već može biti i opasno iskustvo. Vrlo lako nam se može dogoditi da se nađemo u izuzetno opasnoj situaciji i jedini spas nam je telefonski poziv za pomoć, ali baš tada je baterija mobitela prazna.

Aplikacija Battery Life dizajnirana je tako da taj problem riješi jednom zauvijek. Naime, ova aplikacija analizira sve aplikacije na uređaju korisnika i identificira one koje troše najviše energije. To je posebno važno ako se uzme u obzir da je 96 posto aplikacija na Android uređajima aktivno čak i ako ih korisnik nije pokrenuo.

Battery Life aplikacija može zaustaviti sve “potrošače” baterije samo jednim klikom, pri čemu produžuje trajanje baterije uređaja, a  korisniku šalje obavijest ako bilo koja aplikacija počne koristiti više energije nego što je uobičajeno.

Komentari