Prijavi se na Istrian Tourism Competition

Piše
Ana Leko

Apr 14, 2016

Prijavi svoj tim na Istrian Tourism Competition, jedinstveno natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva iz područja turizma u regiji Jugoistočne Europe i osvoji vrijedne nagrade.

Projekt Start-Up udruge Istrian Tourism Competition (ITC) jedinstveno je natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva (caseova) poduzeća i JLRS (gradova i općina) iz područja turizma u regiji Jugoistočne Europe.

Partneri će prezentirati poslovne slučajeve iz svog poslovanja, a timovi studenata svih visokih škola, Veleučilišta i Sveučilišta u Hrvatskoj trebat će ih riješiti. Za svaki poslovni slučaj proglasit će se tri najbolja tima koja očekuju novčane i utješne nagrade. Sudjelovanje u svim aktivnostima ITC-a je besplatno.

Prijaviti se mogu studenti različitih usmjerenja sa svih Sveučilišta i visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj, te mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS.

3. izdanje ovog zanimljivog natječaja održat će se u travnju i svibnju, a prijave su otvorene do 22. travnja. Za prijavu je potrebno poslati životopis na e-mail adresu istriantourismcompetition@gmail.com

Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučaje, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na You Tube kanalu Start-Up udruge.

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail istriantourismcompetition@gmail.com te pratite web stranice i facebook stranicu natjecanja.

DON’T KEEP CALM x-ica.com B-day Party

Komentari