Prijavi se za volontiranje na 7. VAFI festivalu

Piše
Ana Leko

Apr 07, 2016

Sedmi Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin (VAFI) i ove godine traži volontere, svoju dodatnu pokretačku snagu.

VAFI će se održati od 19. do 24. travnja, nekomercijalnog je sadržaja i natjecateljskog karaktera, a Varaždin pretvara u meku animatora.

Prijave za volontere otvorene su do 12. travnja, a obavljaju se preko web stranice festivala.

Volonterske dužnosti obuhvaćat će tehničku podršku i logističku pomoć organizatoru, dočekivanje gostiju iz cijelog svijeta i slično.

Zauzvrat, osim VAFI akreditacije koja omogućuje nesmetano kretanje na svim lokacijama festivala, organizacijski tim volonterima nudi VAFI majicu kao trajni suvenir, personaliziranu zahvalnicu i volontersku knjižicu koja je službena potvrda vrijednog rada.

Organizatori traže fleksibilne, društvene i pouzdane osobe koje će svojim radom doprinijeti prepoznatljivosti i kvaliteti festivala, u skladu s uputama dobivenim od voditelja volontera.

Nakon odabira, voditelj će napraviti raspored rada koji će biti organiziran u smjenama, prema dogovoru. Za one željne rada kroz zabavu idealna prilika jer će upoznati filmski festival iza platna, prisustvovati brojnim događanjima, steći nove prijatelje i okušati se u novim situacijama.

Sve detalje možete pronaći na webu i Facebooku. 

Komentari