Stray Dogg i J.R. August na spektaklu u Saxu

Piše
Kristina Jelić

Feb 21, 2017

Dušan Strajnić, poznatiji kao Stray Dogg ili Dukat Stray, u četvrtak, 23. veljače, u sklopu hrvatske turneje stiže u Sax sa J. R. Augustom.

Dušan Strajnić, poznatiji kao Stray Dogg ili Dukat Stray, nakon malo više od godinu dana i jednog od najzapaženijih koncerata na kantautorskoj sceni 2016. u Lisinskom, ovoga četvrtka, 23. veljače, u sklopu hrvatske turneje stiže u Sax sa J. R. Augustom.

STRAY DOGG

Počevši kao akustični kantautor, Dušan Strajnić – Dukat okupio je bend Stray Dogg koji je u vrlo kratkom vremenu izgradio kultni status nositelja beogradske scene i jednog od prepoznatljivih imena novog americana vala. Može se pohvaliti i suradnjom sa svjetski poznatim Devendrom Banhartom na pjesmi Time.

J.R. AUGUST

Nikola Vranić, u glazbenom svijetu poznatiji kao J.R. August, mladi je umjetnik, kantautor i multiinstrumentalist iz Zaboka. Pažnju javnosti zavrijedio je kvadrilogijom Change of Season – pričom o 4 godišnja doba ispričanu kroz 4 videospota, od kojih se s prvim, Man With A Magnificent Mind, našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplaya. Prošle godine izbacio je Tea Party with Mr. Death EP, a već početkom ove ponovno je zabljesnuo sa sjajnim aktualnim EP-om 33.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna mogu se nabaviti u utorak i srijedu u Saxu od 18 do 20 sati, a na dan koncerta će koštati 45 kuna.

Dobrodošla promjena: Stray Dogg u Lisinskom

Komentari