Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu slavi svoje dane!

Piše
Dijana Šimunić

Jan 24, 2017

Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu proslavit će svoje dane. Uz zanimljive radionice i sadržaje, bit će dodijeljene i nagrade najboljim studentima prošle akademske godine.

Svečanom sjednicom u srijedu, 25. siječnja, u 11 sati obilježit će se Dan Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Dekanica prof. dr. sc. Sandra Bischof predstavit će aktivnosti u protekloj akademskoj godini te dodijeliti nagrade, priznanja i zahvalnice djelatnicima i studentima uz modnu reviju.

U četvrtak, 26. siječnja, od 12 do 17 sati održavat će se i Dan otvorenih vrata pod nazivom Doživite čarobni svijet tekstila. Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u inovativnim radionicama uz naglasak na provedbi novih popularno-znanstvenih metoda iz područja forenzike, inteligentne odjeće, računalne konstrukcije, novih tehnologija, projektiranje naprednih materijala i mogućnosti oplemenjivanja tekstila.

Za sve one koje posebno zanima dizajn, bit će organizirane i kreativne radionice projektiranja tekstila te pregled povijesnih kostima 19. stoljeća.

Članak u cijelosti pročitajte na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.

Komentari