The Tallest Man on Earth po prvi put u Hrvatskoj

Piše
Kristina Jelić

Apr 29, 2016

SuperUho u Zagreb dovodi velikog švedskog kantautora. U Kinu SC 15. rujna nastupit će The Tallest Man on Earth.

Još jedan u nizu “SuperUho predstavlja” koncerata poslužit će kao odlična prilika za postfestivalsko okupljanje u Zagrebu mjesec i pol dana nakon što će Primošten ugostiti brojne izvrsne izvođače iz Hrvatske, regije i svijeta na trećem SuperUho Festivalu.

U Kino SC 15. rujna dolazi The Tallest Man on Earth. Iza slikovita imena krije se Kristian Matsson, kantautor rođen prije 33 godine u Švedskoj. Kad je 2006. objavio svoj EP prvijenac imena The Tallest Man on Earth, Kristian je odlučno izbjegavao kontakt s novinarima, a jedina komunikacija s vanjskim svijetom bio je The Tallest Man on Earth. Vjerovao je da je glazba ta koja treba govoriti za sebe pa je izbjegavao svako fotografiranje i objavljivanje vlastitih podataka u javnosti.

The Tallest Man on Earth je prošle godine po prvi put krenuo na turneju s četveročlanim pratećim bendom, istim onim s kojim ćemo ga gledati na njegovom premijernom zagrebačkom koncertu.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 100 kuna u pretprodaju kreću u petak 29. travnja., od 16. svibnja cijena će im biti 120 kuna. Ukoliko ih ostane na ulazu će koštati 150 kuna.

Ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti u dirty old EMPIRE  i Rockmarku te na njihovim web stranicama.

Komentari