Upiši InterEnAgro bez plaćanja školarine

Piše
Iva Bucić

Sep 09, 2016

Troje studenata ima priliku, uz stipendiju za pokrivanje troškova školarine, upisati diplomski studij InterEnAgro – Environment, Agriculture and Resource Management na zagrebačkom Agronomskom fakultetu.

Na natječaj se mogu prijaviti hrvatski državljani koji su završili preddiplomski studij u području poljoprivrede, šumarstva, ekologije, biologije, geologije, geografije i drugih srodnih područja. Doduše, prednost imaju kandidati koji su završili preddiplomski studij Agronomskog fakulteta. InterEnAgro će ove godine upisati 20 studenata, a godišnja će ih školarina koštati po 8 750 kuna, odnosno 17 i pol tisuća kuna za studente koji dolaze izvan EU. Ovo će studiju biti druga generacija studenata.

Kandidati do 21. rujna trebaju prikupiti potvrdu o znanju engleskog jezika (minimalno razina B2), diplomu i prijepis ocjena s preddiplomskog, dokaz o državljanstvu te motivacijsko pismo na engleskom, a sve to zajedno s ispunjenim prijavnim obrascem treba poslati na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Ured za međunarodne odnose, Svetošimunska cesta 25, 10000 Zagreb.

Informacije o upisu na InterEnAgro potražite ovdje.

Komentari