Vrijeme je za novih Po miseca kulture

Piše
Ana Leko

Nov 29, 2016

Po miseca kulture u organizaciji Studentske udruge eSTUDENT ove će godine ugostiti Ellu Dvornik, Krešimira Sučevića Međerala i Vlatka Štampara.

Ovogodišnji program Po miseca kulture, u organizaciji udruge eSTUDENT, počinje se održavati 5. prosinca i traje sve do 14. prosinca. Po miseca kulture nastoji kroz edukativno – zabavna predavanja i radionice približiti studentima različite aspekte kulture.

Intervju i Po miseca kulture

Bogati program omogućuje svakome da pronađe nešto za sebe, od raznih predavanja slavnih osoba do zabavnih natjecanja i radionica. Predavanja će održati popularni predavači kao što su lifestyle blogerica Ella Dvornik, lovac u Potjeri Krešimir Sučević Međeral i stand-up komičar Vlatko Štampar. Također, organiziran je pub kviz na kojem će svatko, sa svojim ekipom, moći provjeriti stečeno znanje o općoj kulturi, a zadnjeg dana programa Po miseca kulture, za sve kreativce, organizirana je Splash art radionica.

Štampar: Obožavam onaj osjećaj kad nekog nasmijem

Raspored programa:

  • 5. prosinca u 20 sati (FFZG, dvorana D3) – Krešimir Sučević Međeral
  • 6. prosinca u 18:30 sati (EFZG, dvorana 14) – Ella Dvornik
  • 7. prosinca u 20 sati (Studentske prostorije VEF-a) – Pub kviz
  • 13. prosinca u 19 sati (FER, dvorana B2) – Vlatko Štampar
  • 14. prosinca od 16 do 19 sati (Prostor etnografskog muzeja) – Splash art radionica

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se uključe u kulturno uzdizanje na drugačiji i zanimljivi način. Sve informacije o programu Po miseca kulture mogu se pronaći na web stranicama udruge eSTUDENT.

Tekst: eSTUDENT PR

Komentari