Znate li koji je vaš sretan broj?

Piše
Mateo Galić

Jun 23, 2016

Numerologija je znanost o tajanstvenim i skrivenim značenjima brojeva. Znate li koji je vaš sretan broj, kako ga saznati i što on znači?

Donosimo vam jednostavan način izračuna vašeg sretnog broja temeljem datuma vašeg rođenja  i njegovo značenje:

Npr. rođeni ste 20.08.1994. godine.

Zbrajamo sve brojeve u datumu rođenja i na kraju ih svodimo na jednoznamenkasti broj:

2+0+0+8+1+9+9+4=33

3+3=6

Znači, vaš sretan broj je u ovom primjeru broj 6.

Evo sada i značenja za svaki broj:

Broj 1.

Vi ste osoba koja uvijek ide ispred svog vremena. Posjedujete vrlo veliku moć ubjeđivanja i često ste začetnik novih ideja. Vrlo ste ambiciozni i svojih ideja se ne odričete tako lako. Niste osoba koja se boji i spremni ste u većini situacija preuzeti rizik. Imate “nos” za prepoznati dobru poslovnu priliku i tu rijetko kada pogriješite. Brzo otvarate nova prijateljstva i u društvu ste uvijek najglasniji.

Broj 2.

Vi ste prava umjetnička duša. Stvoreni ste za ljubav, davanje i dijeljenje. Jako lako se zaljubljujete, a još teže odljubljujete. Svojim šarmom vrlo lako osvajate osobe suprotnog spola i u svakom trenutku ste za ljubav spremni učiniti sve što je potrebno. Vrlo ste emotivni i često pustite suzu i za najmanji razlog. Previše vjerujete ljudima ali si tu ne možete pomoći.

Broj 3.

Vi ste osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Realno promatrate svijet oko sebe i niste skloni maštanju i zavaravanju. Osoba ste od velikog povjerenja i ono što obećate uglavnom i ispunite. Često obećavate više nego što možete, pa se tako dovodite u bespotrebno neugodne situacije. Što se tiče ljubavi, lako ste ranjiva duša i često ste zbog toga nesretni.

Broj 4.

Vi ste vrlo snalažljiva i praktična osoba. Niste skloni maštanju niti zabušavanju. Što god radite dajete 100 posto sebe i ponekad preuzimate poslove drugih samo kako bi poslovi bili odrađeni do kraja. Previše ozbiljno shvaćate život i niste osoba sklona zabavi, te ste zbog toga često netolerantni prema prijateljima i dragim osobama.

Broj 5.

Vi ste osoba koja posjeduje sve što savršena osoba treba imati. Zabavni ste, intelignetni, živahni, cijenite ljubav i prijatelje, veliki ste optimist. Ukoliko želite opisati osobu sa svim “naj” karakteristikama, to ste upravo vi. Savršeno i točka.

Broj 6.

Vi ste izuzetno nježna osoba, osoba vrlo osjećajna i puna razumijevanja prema svima. Vrlo ste psihički krhki i lako se slomite. Umjetnička ste duša puna ljubavi i razumijevanja. Lijepi ste i iznutra i izvana, a druge osobe osvajate tek kad vas upoznaju iznutra. Dosta ste zatvoreni i povučeni, teško sklapate prijateljstva ali kad ih sklopite prijatelj ste “do groba”.

Broj 7.

Vi ste veliki mislilac i ujedno veliki praktičar. Za vas se može reći da posjedujete nevjerojatnu praktičnu inteligenciju. Vrlo ste pametni i tu svoju pamet znate jako dobro iskoristiti u svoju korist. Neke osobe nosioci ovog sretnog broja su veliki filozofi, mistici i proroci.

Broj 8.

Vi ste osoba kod koje sve ima samo praktičnu vrijednost. Sve što radite, radite apsolutno u svoju korist. Za vas je i ljubav korisna i ne ulazite u veze  u kojima ne vidite svoju korist. Vaši prijatelji su vam i poslovni partneri od kojih također gledate koju imate korist. Niste negativna osoba, već ste samo vrlo veliki praktičar.

Broj 9.

Vi ste izuzetno poštena i korektna osoba. Ako nekome treba bilo kakav savjet neka vam se slobodno obrati. Vi uvijek znate što je ispravno, a što nije. Krasi vas još jako puno pozitivnih osobina i pravo je bogatstvo imati vas uz sebe.

Komentari