Brkovi i Cold Snap na Hoomstocku

Piše
Kristina Jelić

Mar 21, 2017

Nakon ranijih najava Elementala i Repetitora, te Kojota, Jonathana i Razdora, dva nova imena koja se pridružuju 12. Hoomstocku su Brkovi i Cold Snap. Ove godine festival se održava od 18. do 19. kolovoza u Humu na Sutli.

Ovogodišnji zagorski Woodstock – Hoomstock, koji se održava po 12. put, ugostit će punk folk-wellness grupu Brkovi i varaždinske metalce iz grupe Cold Snap.

Brkovi su, kako kažu za sebe, turbo punk folk wellness i spa, a svoje ime su stjecali godinama, pa ne čudi da su sad jedna od najvećih atrakcija s ovih prostora. Zabavan izričaj i humoreskni tekstovi pokazuju da se krajnosti mogu spajati, ako se to radi na pravi način.

Hoomstock dosad nije ugostio metalce, pa varaždinski Cold Snap razbijaju led. Cold Snap su groove metal bend koji je svirao po mnogim europskim pozornicama s atraktivnim imenima svjetske glazbene scene.

Do kraja ožujka traju prijave za natječaj bendova Rokaj s nama na Hoomstocku, a više informacija se može pronaći na Facebook stranicama festivala.

Festivalske karte za Hoomstock su u prodaji putem sustava Entrio po 50 kuna do 1. travnja. Nakon toga se cijena diže na 60 kuna.

Komentari