Ludilo za ulaznicama INmusic festivala#12 traje i dalje

Piše
Kristina Jelić

Mar 21, 2017

Fantastičan interes za ulaznicama odličan je pokazatelj da će dvanaesto izdanje INmusic festivala ove godine oboriti sve dosadašnje rekorde posjećenosti. Kao najveći aduti ovogodišnjeg INmusic festivala ističu se glazbeni divovi Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J i Kasabian kao headlineri.

Spektakularan lineup, najpovoljnija cijena ulaznica, euforične reakcije stranih i domaćih medija, očaravajuća lokacija te jedinstvena replika Tesling tornja samo su neki od čimbenika koji garantiraju da će nadolazeće, dvanaesto izdanje, postati i najuspješnije u povijesti INmusica. Tri  mjeseca prije početka INmusica #12 već je popunjeno 80% kapaciteta festivala.

INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom Jarunu, a na festivalu će nastupiti neka od najatraktivnijih svjetskih imena suvremene autorske glazbe Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Kel Assouf, Public Service Broadcasting i mnogi drugi.

Ulaznice

Ulaznice za dosad najspektakularnije izdanje INmusic festivala dostupne su u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske, Dirty Old Shopu u Zagrebu i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 449 kuna, a sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna dostupne su također putem službenog festivalskog webshopa.

Komentari