Traži se mjesto više: dodana i treća izvedba mjuzikla Cats

Piše
Dijana Šimunić

Jan 20, 2017

Kultni mjuzikl među hrvatskom je publikom srušio sve rekorde – u samo mjesec dana od najave dvije predstave već su rasprodane. Zahvaljujući tome, organizatori su dodali i treću izvedbu slavnih Mački.

Dobre vijesti za sve one koji još nisu stigli kupiti karte za Cats u Areni! Mjuzikl redatelja Andrewa Lloyda Webbera dobio je još jedan, treći termin. Jedan od najdugovječnijih mjuzikala u povijesti Broadwaya tako će se, osim 22. i 23. ožujka, održati i 24. ožujka.

Razlog je velika potražnja zbog koje su ulaznice za prve dvije predstave već rasprodane.

Spektakl Cats dosad je pogledalo preko 50 milijuna ljudi, preveden je na deset jezika, igrao je u preko 30 država, a sad napokon dolazi i k nama. Produkcija je osvojila Olivier nagradu i Evening Standard za najbolji mjuzikl, a 1983. godine osvojila je nevjerojatnih sedam Tony nagrada.

Kultni mjuzikl kod hrvatske je publike već sad srušio sve rekorde – u samo mjesec dana od najave potpuno su se rasprodale dvije predstave. Ulaznice za treću, ujedno zadnju, predstavu možete kupiti u svim sustavima Eventima po cijenama od 189 kuna nadalje.

Više informacija možete pronaći na linku.

Mjuzikl Cats s Broadwaya dolazi u Arenu Zagreb

Komentari