Islandska post rock grupa Sigur Ros u Domu sportova

Piše
Kristina Jelić

Feb 06, 2017

Sigur Ros, islandski post rock prvaci i jedan od najznačajnijih bendova ambijentalne i eksperimentalne glazbe svih vremena, premijerno dolaze u Hrvatsku održati koncert u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak, 20. listopada.

Glazbenici čiji hrvatski nastup čekaju sada već generacije fanova progresivne glazbe, konačno dolaze u Zagreb na svojoj možda i najposebnijoj turneji karijere. Nakon više od 10 godina bend ide na turneju bez predgrupe, izvodeći poseban An Evening With Sigur Ros program.

Koncert se sastoji od 2 dijela koji su podijeljeni kratkom pauzom. Riječ je o spektakularnom nastupu na kojem izvode najznačajnije skladbe svoje karijere, ali i premijerno do sada neobjavljene pjesme koje bi se trebale naći na idućem studijskom albumu.

Premijerni hrvatski nastup Sigur Rosa već sada se slobodno može prozvati jednim od najvažnijih glazbenih i kulturnih događaja 2017. kod nas. Zagreb je jedini grad regije koji će posjetiti te ujedno posljednja stanica njihove europske turneje.

Ulaznice

Fan club pretprodaja kreće kroz Sigur Ros stranicu već u ponedjeljak, 6. veljače, u 10 sati.

Redovna prodaja počinje u četvrtak, 9. veljače, u 9 sati, a u ponudi će se naći ulaznice za slobodno stajanje u parteru te slobodno sjedenje na tribinama.

Ulaznice za parter iznose 220 kuna do 2. travnja te 240 kuna od 3. travnja nadalje.

Ulaznice za tribine iznose 250 kuna do 2. travnja te 270 kuna od 3. travnja do koncerta.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Komentari