Dentakl ima par ideja za lakši studentski život

Piše
Iva Bucić

Nov 30, 2016

Studentski se život često svede na živciranje – oko seminara, pa oko kolokvija, zatim oko ispita pa onda sve ispočetka. No u međuvremenu nemojte zaboraviti malo predahnuti, a ako vam fali ideja, ni slučajno nemojte propustiti Dentakl.

Udruga studenata dentalne medicine (USDM) organizira treći Dentakl, koji su zakazali za petak, 2. prosinca u 19 i pol sati. Tad ćete u Kulturnom centru Travno moći upoznati drugu stranu studiranja – u KUC-u će svoje talente i ove godine pokazati mnogi drugi studenti, ali i profesori. Čeka vas Z(u)bor, pjevački zbor Stomatološkog fakulteta, zatim mažoretkinje, balet, a stiže i Atomic Dance Factory. Osim toga sprema se i priredba te izložba studentskih radova, koju ćete moći pogledati u predvorju KUC-a.

Studenti Stomatološkog fakulteta okupljeni u USDM organiziraju razne obrazovne, znanstvene, društvene i sportske aktivnosti, rade na unapređenju i promociji struke kao i zdravstvene zaštite pacijenata. Lanjski je Dentakl okupio više od 300 stomatologa i gostiju, a čak 85 izvođača pokazalo je što zna. U nastavku pogledajte kako je izgledao prošlogodišnji spektakl.

Dentakl – drugi po redu stomatološki spektakl

Više informacija potražite ovdje.

Komentari