Ogroman interes za Kongres studenata dentalne medicine

Piše
Iva Bucić

Dec 19, 2016

Studentice i studente dentalne medicine u siječnju čeka više od 30 predavanja i 12 radionica iz različitih grana stomatologije.

Prvi kongres studenata dentalne medicine organiziraju studentske sekcije Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, a u njemu mogu sudjelovati studenti svih godina studija, bilo sa zagrebačkog ili s drugih sveučilišta. Kongres je zakazan za petak i subotu, 13. i 14. siječnja, a širenje profesionalnih vidika koštat će vas 70 kuna.  U to je uključeno 30-ak predavanja, dvije radionice po sudioniku, tri coffee breaka, ručak i afterparty s pićem dobrodošlice.

Predavanja i radionice držat će studenti Stomatološkog, Medicinskog i Filozofskog fakulteta pod mentorstvom profesora, a ovdje pogledajte što su vam sve pripremili.

Iako na kongresu mjesta ima za 200 studenata, ta je kvota popunjena doslovno dvije minute nakon otvaranja prijava. Doduše, ako netko od prijavljenih studenata do četvrtka, 22. prosinca, ne uplati kotizaciju, nove će se prijave otvoriti dan kasnije. Stoga u petak budno dežurajte na ovoj adresi, gdje vas čekaju i svi detalji o Kongresu.

Komentari