Najavni koncert Outlook Festivala predvodi Damian Marley

Piše
Kristina Jelić

Aug 30, 2016

Još samo jedan dan i vaše karte postati će važeće za jednu od vodećih svjetskih svetkovina bass glazbe i soundsystem kulture – Outlook Festival koji u pulsku Arenu po prvi put dovodi Damiana Marleyja.

Tradicionalno službeni početak fešte jest koncert otvorenja u prekrasnom pulskom Amfiteatru u srijedu 31. kolovoza kada će jedna od najljepših ljetnih pozornica uz vrhunsku glazbenu produkciju ugostiti Damiana ‘Jr. Gong’ Marleyja, sina legendarnog Boba Marleyja. Damian Marley surađivao je s velikanima poput Nasa, Bobby Browna, Cypress Hilla, Skrillexa i Micka Jaggera.

damian

Na pozornici će mu se priključiti Iration Steppas, jedan od vodećih dub sound systema u svijetu, ASM (A State of Mind) i Slum Village uz čiji rad se veže zajednički nazivnik hip-hop, te Eliphino koji će cijeli set posvetiti upravo tom žanru.

Satnica Outlook festivala:satnica

Ulaznice za najavni koncert 9. Outlook Festivala u pulskoj Areni mogu se kupiti putem Entrio sistema po cijeni od 350 kuna, te na blagajnama ispred Arene u utorak od 14 do 21 sat, a u srijedu od 14 do 23 sata.

Festivalske ulaznice za Outlook Festival su rasprodane. Dostupan je ograničeni broj dnevnih ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i regije i to 100 ulaznica po danu, po cijeni od 250 kuna. Jednodnevne ulaznice za pojedini dan moći će se kupiti na festivalskoj lokaciji, na blagajnama koje rade po sljedećem rasporedu:

Četvrtak 1. rujna – 00 do 04

Petak 2. rujna – 11 do 04

Subota 3. rujna – 11 do 04

Nedjelja 4. rujna – 11 do 02

Detaljnije na facebooku.

Komentari