EXIT festival otvara vrata za glazbene nade

Piše
Kristina Jelić

Mar 09, 2017

EXIT festival i Studentski kulturni centar Novi Sad i ove godine pokreću natječaj za mlade glazbenike kojima se pruža prilika da nastupe na nekoj od pozornica na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. srpnja.

Ove godine EXIT otvara svoja vrata za najbolje sastave i umjetnike iz cijelog svijeta, koji će nastupiti na pozornicama širom Tvrđave, od kojih najveći broj dolazi na Future Shock Stage, posvećenu upravo glazbenim nadama, a nekima će biti pružena prilika da nastupe i na pozornicama kao što su Fusion, Explosive, No Sleep Novi Sad, Urban Bug i Gaia eXperiment Trance Stage.

Bendovi, DJ-i i kantautori mogu se prijaviti putem aplikacije koja se nalazi na webu, a natječaj će trajati do subote, 25. ožujka, kada je posljednji dan za popunjavanje prijave.

Neophodno je da svi zainteresirani otvore profil i postave najmanje dvije svoje pjesme ili DJ miksa putem streaming servisa SoundCloud te da ih uz prateću biografiju, fotografije i naznačen glazbeni žanr uvrste u svoju prijavu na web stranici. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na ovoj stranici, dovoljno je da na svojoj osobnoj stranici kliknu na prijavu za 2017.

Komentari