Demofest poziva bendove na proslavu 10. rođendana

Piše
Dijana Šimunić

Jan 21, 2017

Demofest ove godine slavi 10. rođendan! Tom prilikim poziva sve mlade glazbenike i njihove bendove da se predstave publici jednog od najvećih regionalnih festivala.

Banjalučki Demofest, regionalni festival neafirmiranih bendova, i ove godine otvara natječaj za sve demo sastave s prostora bivše Jugoslavije. Festival će ujedno i proslaviti svoj 10. rođendan!

Svi koji žele sudjelovati na festivalu trebaju poslati ispunjenu prijavu, izjavu o autorskom djelu, barem dvije pjesme u .mp3 formatu, testove tih pjesama u .doc (Word) ili .txt (Notepad) formatu i fotografiju benda. Svi potrebni materijali šalju se na e-mail adresu demofest.konkurs@gmail.com.

Oni najbolji, osim nastupa pred širom publikom, imat će priliku i osvojiti vrijedne nagrade. Prijave traju do 15. ožujka, a rezultati će se znati početkom 5. mjeseca.

Da je banjalučki Demofest na vrlo profestionalnom nivou, potvrdili su nam i dečki iz benda Broken Ideas koji su, među više od 500 bendova koji se svake godine prijave na ovaj festival, 2014. godine izabrani za nastup na Demofestu.

Nas je odabrao žiri, nije bilo nikakvih glasova publike, žicanja lajkova i takvih priča. Tako da je nama to bila velika pohvala. Mjesec dana ranije svirali smo po malim klubovima, a tamo smo dobili hotel, klopu, domaćine koji su se brinuli da nam ništa ne nedostaje… Taj nivo profesionalizma nismo doživjeli nikad prije ni poslije.

Više informacija pronađite na stranicama Demofesta.

Nimalo slomljene ideje benda Broken Ideas

Komentari