Ferragosto Jam objavio nove izvođače

Piše
Kristina Jelić

Dec 19, 2016

Ferragosto JAM objavio nove izvođače – Luce, Sajsi Mc i Repetitor nastupit će na jubilarnom desetom izdanju. Feragosta koji će trajati od 3. do 6. kolovoza.

Jubilarno deseto izdanje festivala na Orahovačkom jezeru počinje puniti svoj program. Tako uz bendove Bajaga i Instruktori, Elemental, Six Pack, Pips, Chips & Videoclips, Mašinko, Bad Copy, Lady Jelena, Lovely Quinces, Miki Solus, Laka, Ognjen Čudnoređe Bašić, Fajrunt, Domagoj Šimek, Beat Busters, prva tri potvrđena nova imena, koja će nastupiti od 3. do 6. kolovoza, su kantautorica fantastičnog vokala Luce te dva beogradska predstavnika, Sajsi MC, žena zbog koje se uskomešao glazbeni Balkan i Repetitor, nove regionalne zvijezde alternativnog rocka.

Luce se na Ferragosto vraća nakon dvije godine. I ovoga puta akustično, Zagrepčanka će na deseto izdanje doći s posve novim pjesmama na kojima u posljednje vrijeme intenzivno radi, a posjetitelji neće ostati zakinuti ni za njene dosadašnje hitove kao što su Možda mi, Vraćam se i Sama ostajem.

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, trenutno je jedna od najtraženijih reperica na ovim prostorima, a njezini britki tekstovi posljednjih nekoliko godina dižu prašinu na prostoru cijeloga Balkana. Iako je ostvarila nekoliko zanimljivih suradnji s mainstream glazbenicima, Sajsi MC čvrsto stoji pri svojemu da nijedna socijalna i kapitalizmom obojena tema ne ostane bez njenog komentara.

Repetitor je od samog pojavljivanja na regionalnoj sceni 2005. uspio sakupiti veliki broj poklonika, u Zagrebu su nedavno napunili veliki pogon Tvornice, a na Ferragosto se također vraćaju nakon dvije godine. Njihov aktualni album Gde ćeš zasigurno će zauzeti visoke pozicije na godišnjim listama najboljih albuma.

Ulaznice za deseto izdanje Ferragosto JAM-a službeno su u prodaji od ponedjeljka, 19. prosinca i možete ih kupiti putem sustava Entrio. Prvi blagdanski kontingent festivalskih ulaznica od Božića do Božića u prodaji su po 65 kuna. Broj ulaznica po toj cijeni ograničen je, a možete ih kupiti do 8. siječnja ili do isteka zaliha.

Foto heder: Tihana Rončević

Komentari