IPMA Young Crew Croatia traži nove članove

Piše
Lorena Sikavica

Nov 05, 2019

IPMA Young Crew Croatia (YCC), vodeća udruga mladih voditelja u Hrvatskoj, dio je svjetske zajednice mladih voditelja projekata IPMA Young Crew, Hrvatske udruge za upravljanje projektima te najstarijeg svjetskog udruženja za upravljanje projektima, International Project Management Association (IPMA).

Živimo u svijetu projekata, a upravljanje projektima je vodeća metoda za uvođenje promjena na svjetskoj razini. Budi i ti dio promjene i aktivno se pridruži radu YCC-a! Otvoreno je više natječaja kroz koje ćeš nastaviti razvijati svoje kompetencije, a na tom putu imat ćeš podršku iskusnih članova YCC-a!

Organizacija zanimljive i zabavne trodnevne radionice na odličnoj lokaciji u Hrvatskoj za 50 sudionika ti zvuči kao pravi izazov? Uz to vjeruješ da se timskim radom ostvaruju najbolji rezultati? Prijavi se za voditelja projekta i/ili članove projektnog tima Project Management Workshopa, godišnjeg okupljanja mladih projektnih voditelja. Tvoj cilj je s timom organizirati vrhunsku radionicu koja će za mlade voditelje projekata u Hrvatskoj i regiji postaviti daljnju želju za stalnim napretkom i razvojem vještina.

Ako te zanima organizacija i provedba studentskog natjecanja Project Management Championshipa, onda je pozicija voditelja projekta tog natjecanja pravi izbor za tebe. Bit ćeš u kontaktu s mladim studentskim nadama upravljanja projektima u Hrvatskoj, predstaviti natjecanje njihovim profesorima, baciti se u potragu za sponzorima te komunicirati s organizatorima natjecanja na svjetskoj razini i Predsjedništvom YCC-a.

Smatraš da je rad u virtualnim timovima naša sadašnjost i želiš unaprijediti to područje za buduće generacije? Postani voditelj projekta GeCCo (Global eCollaboration Competition), jedinstvenog case study natjecanja koje okuplja sudionike iz cijelog svijeta. Tvoj zadatak je organizacija i provedba natjecanja u Hrvatskoj uz stalnu suradnju s međunarodnim organizacijskim timom i Predsjedništvom YCC-a.

Osim na projektima YCC-a, možeš se prijaviti za pripravnika u jednom od sljedećih resora Udruge: Sponzorstva i partnerstva, Marketing i PR te Ljudski potencijali.

Zaključno, IPMA Young Crew Croatia traži proaktivne i entuzijastične pojedince s interesom za područje upravljanje projektima za sljedeće pozicije:

  • Pripravnik/ca za resor Sponzorstva i partnerstva
  • Pripravnik/ca za resor Marketinga i PR-a
  • Pripravnik/ca za resor Ljudskih potencijala
  • Članovi/ice tima za resor Marketinga i PR-a
  • Voditelj/ica projekta Project Management Championship
  • Voditelj/ica projekta Global eCollaboration Competition
  • Voditelj/ica projekta Project Management Workshop te Članovi/ice tima

Rok za prijavu: 10.11.2019.

Pošalji svoj CV, naglasi poziciju za koju se prijavljuješ te motivacijsko pismo s naglaskom na iskustvu za željenu poziciju na info@youngcrew.hr.

Dodatne informacije potraži na linku: http://bit.ly/YCC-JoinUs

Komentari